Het online aanbod is groter dan ooit en dat gaat vaak ten koste van vertrouwen en zekerheid voor consumenten. Als hondeneigenaren ervaarden wij - de oprichters van Hondenhappiness - dit ook. Tussen tal van algemene dierenwebshops zochten wij de weg naar de juiste producten voor honden in het bijzonder, en vooral naar het juiste advies. De langdurige zoektochten hebben uiteindelijk geleid tot de oprichting van onze eigen webshop: Hondenhappiness.nl. 

De naam zegt het al: Hondenhappiness staat voor het geluk van honden in de breedste zin van het woord. Onze liefde voor honden reikt verder dan het aanbieden van artikelen alleen. Hondenhappiness wil op termijn uitgroeien tot een bekend merk en dé online plek voor producten, diensten en kennis voor hondenliefhebbers. Lange zoektochten op het internet zullen dan tot het verleden behoren, of je nu zoekt naar producten of naar een geschikte trimsalon bij jou in de buurt.

Voor nu kun je alvast een kijkje nemen in onze webshop. Als je op zoek bent naar hondenartikelen zit je hier goed! Als hondeneigenaar spreken wij namelijk de taal van de klant. Door het verzamelen van een netwerk van deskundigen om ons heen bieden wij bovendien het juiste advies.

Het actuele aanbod is dagelijks te bekijken op Hondenhappiness.nl. Heb je een vraag over een product, mis je iets in de webshop of ben je benieuwd naar iets anders, stuur ons dan gerust een app'je of mailtje!

Product toegevoegd aan verlanglijst