iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 

PayPal

Je betaalt electronisch via PayPal. Je betaalt met jouw eigen e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft geen saldo aan te houden. Bij CreditCard betalingen hoeft je geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Let op: wij rekenen geen extra kosten voor PayPal of CreditCard betalingen.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Je voert veilig je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Het te betalen bedrag wordt gereserveerd op je creditcard zodra je besteld hebt.

Bancontact / Mistercash

Eenvoudig en veilig betalen met Bancontact / Mistercash wanneer je jouw pakket wilt laten verzenden naar België. Bij een geslaagde betaling kunnen wij direct overgaan tot het verzenden van jouw bestelling.

Klarna / 'Betaal later'

Met ‘Betaal later’ van Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

KBC

De KBC bank behoort tot één van de grootste banken van België. Met de KBC-Betaalknop bieden zij een online betaalmethode waarmee je kunt betalen via je eigen bankrekening, ook via mobiel. Het maakt de KBC-Betaalknop tot een gewaardeerde betaalmethode onder Belgische klanten.

Belfius

Ook Belfius is een bekende Belgische betaalprovider, welke je kunt gebruiken bij Hondenhappiness.  Wanneer je kiest voor betalen via Belfius in onze webshop, word je doorverwezen naar je eigen bankomgeving om de betaling te voldoen. De betaling wordt direct bij ons verwerkt, zodat we snel kunnen overgaan tot levering.

Apple Pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en nog veiliger ook.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we je ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Lees meer.