Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes...
Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes...
Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes...
Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes...
Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes...
Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes...
Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes...
Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes...

Snap On mes 5F hondentondeuse mesjes in opbergdoos

€ 465,36
Geleverd binnen 8-10 werkdagen
 • Je pakketje wordt bezorgd binnen 1-3 werkdagen
 • Betaal veilig online. Je kan ook later betalen, wanneer je pakketje er is!
 • Niet tevreden? Geen probleem! Je kan je pakketje binnen 15 dagen retour sturen
100+ klantbeoordelingen Webshop Keurmerk

Omschrijving

De 5 populairste Snap On F-mesjes in een set incl. opbergkoffer.

GogiPet® F Snap On-messen van ijsgehard koolstofstaal met een hardheid van 62 HRC (zoals gebruikt in zakmessen) voor het scheren van honden en huisdieren.

De F-mesjes set bevat de 5 populairste Snap On F-mesjes die gebruikt worden voor fijn scheren in de trimsalon. De F-messen worden vooral gebruikt voor de finishing, dus voor het laatste knipproces, zodat de zichtbare lijnen van het knippen verdwijnen en de hond perfect gestyled de trimsalon verlaat. ( De clip zelf wordt meestal gedaan met mesjes zonder F , met de mesjes zonder F ontbreekt elke 2e tand [sla tand over] en kom je ook door zware en zeer dichte vacht). Dierentrimmers zouden daarom ook dezelfde set met de niet-F-messen beschikbaar moeten hebben. Voor lichte, probleemloze vachten kunt u ook de F-messen gebruiken voor volledig scheren.

De messenset bevat:

 • 1 x Snap On mes maat 7F (3 mm)
 • 1 x Snap On mes maat 5F (6 mm)
 • 1 x Snap On mes maat 4F (9 mm)
 • 1 x Snap On mes maat 3F (13 mm)
 • 1 x Snap On mes maat 2F (16 mm)
 • 1 x mes opbergkoffer

Voor trimmers en fokkers:

Deze 5 mesjes zijn de meest gebruikte mesjes in de trimsalon, met de 3 mm wordt het decolleté, de buik en de onzichtbare gebieden zoals oksels, buik en genitale gebied vaak geschoren. De bladen van 9 mm en 13 mm hebben de voorkeur van klanten in de zomer en in de overgangsperiode. De bladen van 13 mm en 16 mm zijn perfect voor de winter. Deze Snap On-mesjes worden gebruikt voor het hoofdknippen en kunnen moeilijke vachten gemakkelijk aan. Voor gemakkelijke vachten en voor de finishing touch (de laatste snit) moet u in dezelfde lengte eindigen met een F-mes zodat de hond uw salon verlaat met de optimale snit.

Voor particuliere gebruikers:

Voor huisdieren met lichte, niet te dichte vachten zijn deze mesjes optimaal omdat ze een perfecte snit leveren. Bijvoorbeeld de poedel. Voor honden met een zware en dichte vacht kan het echter moeilijk zijn om door de vacht te glijden, in welk geval de Snap On mesjes zonder F worden aanbevolen. De grovere mesjes zonder F laten meestal lichte strepen achter in het knippatroon, maar deze "groeien snel aan elkaar". Als u direct na het scheren een optimale snit wilt krijgen, gebruik dan dezelfde lengte met een F-mes voor het laatste scheergedeelte.

Hondentrimmer Wenen Tip:

Gebruik net als de trimmer het mes van 3 mm voor de onzichtbare gebieden zoals de buik, geslachtsdelen en oksels om de vacht gemakkelijk te trimmen. Om een ​​bijzonder liefdevolle uitstraling te krijgen, verkort u in de zomer het lichaam tot 6 mm en de benen tot 9 mm. Kort in de winter het lichaam in tot 13 mm en de poten tot 16 mm. Vervolgens worden de overgangen naar het lichaam bewerkt met een uitdunschaar (modelleerschaar) om de overgangen onzichtbaar te maken. De lengte is natuurlijk aan uw persoonlijke smaak, maar zorg er, afhankelijk van de dichtheid van de vacht, altijd voor dat de huid na het scheren niet duidelijk zichtbaar is, anders bestaat er kans op zonnebrand.

Compatibel met tal van tondeuses.

Snap On mesjes worden ook wel A5 mesjes of clip mesjes genoemd. (Elke fabrikant noemt deze mesjes iets anders). De scheermessen met het clipperkopsysteem passen op alle gangbare scheermessen zoals Oster , Heiniger Saphir, Heiniger Opal, Wahl , Moser , Andis , Thrive , Optimum Ultra, Aesculap Fav5, Aesculap Durati, GogiPet Horus, GogiPet Hathor, GogiPet Primus Set en soortgelijke tondeuses .

GogiPet Snap On mesjes voordelen:

Met GogiPet® tondeusemessen kunt u het botte mes snel en eenvoudig vervangen door een nieuw metalen tondeusemes of een keramisch tondeusemes en hoeft u de tondeusekop niet op te sturen om te worden geslepen. (Het stijve ondermes verslijt veel minder vaak, maar kan indien nodig worden geslepen).

Om lang plezier te hebben van de mesjes kun je tijdens het scheren het beste een olie- en verkoelende spray gebruiken en de mesjes regelmatig inspuiten. Honden moeten altijd droog gewassen en volledig uitgeborsteld en gekamd zijn. Als er klitten in de vacht moeten blijven, probeer dan niet in klitten te snijden, maar gebruik een mes dat kort genoeg is om onder de klit door te knippen en deze te verwijderen.

Details

 • Merk: Hondenhappiness
 • Referentie : TR-EA-Snap-on-full-tooth-set-1
 • Op voorraad : 5 Items
Product toegevoegd aan verlanglijst