Lange Zachte Pinnen Medium Slicker...

Lange Zachte Pinnen Medium Slicker Borstel

2,2CM SOFT PINS - VOOR PUPPIES & DELICATE VACHT

€ 11,95

 

Gewoonweg de beste, professionele slicker borstel ooit gemaakt… Lang en comfortabel handvat geeft steun aan het perfect gebogen borstelvlak die u toelaat om moeilijk te bereiken plaatsen te borstelen. Het unieke zachte kussen, de juist gebogen hoeking van de pinnen en lengte ervan zijn het geheim van het succes van deze fantastische borstels - de enige echte! Met deze borstel kunt u gemakkelijk en snel dikke vachten ontklitten en borstelen. Zeer licht en ergonomisch om stress en vermoeidheid in hand en pols te reduceren. De extra lange, zachte pinnen dringen dieper en sneller in dikke vachten. De pinnen zijn heel sterk maar toch buigzaam genoeg om snel en gemakkelijk dikke vachten te borstelen zonder die te beschadigen. Een favoriet voor trimmers en fokkers om die kostbare vachten te onderhouden.

De Tuffer Than Tangles borstels zijn ontworpen door professionals voor professionals en zijn geschikt om alle vachttypes snel, efficiënt en op de meest comfortabele manier voor zowel trimmer als dier te behandelen. Elk van deze borstels zijn vederlicht en hebben lange, ergonomische handvaten waardoor resultaten gemaximaliseerd en vermoeidheid geminimaliseerd worden.

De originele borstels met de roze kussens zijn beschikbaar in twee maten en zijn specifiek vervaardigd voor het efficiënt ontklitten van alle rassen. De langere pinnenborstel met het stevige, zwarte kussen is perfect voor het borstelen en het onderhoud van dikke, zware en krulvachten. Als laatste is er de borstel met het grijze kussen die lange, zachte pinnen heeft voor het onderhoud van alle soorten delicate vachten zoals showhonden en puppy’s. Vertrouw op de professionele Tuffer Than Tangles borstels om u verbazingwekkende resultaten te geven.

TG25STE014
200 Items
Geen reviews

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we je ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Lees meer.