Filter op

Beschikbaar

Beschikbaar

Materiaal

Materiaal

Kleur

Kleur

Alle beste verkochte producten
  • Banner

  • Hondenhappiness in gesprek
Professionele scharen
Professionele scharen bestellen hondentrimsalon? | Hondenhappiness.nl

Professionele scharen

Als je een hondenschaar wil kopen, dan ben je bij Hondenhappines bij het juiste adres! Er bestaan verschillende soorten trimscharen. Hieronder een overzicht:

Rechte scharen
De meest gebruikte is de rechte hondentrimschaar. In onze shop kun je kiezen uit een groot aanbod rechte scharen. Deze worden gebruikt voor het knippen van (delen van) je hond zijn vacht en zijn ideaal wanneer je bijvoorbeeld krulvachten wil knippen.

Gebogen scharen
Hoewel een goede trimmer zeker elke vorm met een rechte schaar kan knippen, zelfs een gebogen lijn of een cirkel, vinden de meeste hondentrimmers het gemakkelijker om hiervoor gebogen scharen te gebruiken. Met een gebogen schaar kun je de afgeronde lichaamsdelen bij honden veel eenvoudiger knippen. Hoe ronder het te knippen gedeelte of hoe groter de hoek, hoe meer de schaar gebogen moet zijn.  

Effileerscharen
Als je een goede, professionele hondenschaar wil kopen, dan is het belangrijk rekening te houden met het specifieke doel en het soort vacht van de hond. Bij een gewone, dubbele effileer- of uitdunschaar voor honden zijn beide bladen gekarteld. Je kunt deze trimschaar gebruiken om heel eenvoudig een zware vacht uit te dunnen en de vacht te modelleren waar nodig. Naast een dubbele effileerschaar heb je ook enkele effileerscharen, ook wel blenders genoemd, en chunkers. Deze soorten scharen hebben één kant met tanden en één gladde kant.

Linkshandig
In onze webshop bieden we aangepaste scharen aan voor linkshandigen. Zo kunnen linkshandige trimmers ook comfortabel en gemakkelijk de hondenvacht knippen. Wij hebben dus voor elk(e hondentrimmer) wat wils!

Er zijn 37 producten.

Item 1-12 van 37 in totaal item(s)
Actieve filters